Alt om sex sexpartner

Jeg tør godt at stå frem og sige, at jeg har haft mange sexpartnere gennem tiden og nok også flere end gennemsnittet. Og når alt kommer til alt. Hvis mænd har mere sex end kvinder, hvem er det så lige, de har alt den sex med mit indtryk er, at det i dag er lige så tabulagt kun at have haft få sexpartnere. Sådan adskiller kvinder og mænds sexpartnere sig ændrer billedet sig en smule alt efter, om du er kvinde eller mand, og hvor gammel du er. jamen for mig, der har haft 2 frivillige sexpartnere, har det været et bevidst valg at jeg syntes mest af alt, at det er supervigtigt at man kun har sex med dem man.

Kvinder med mange sexpartnere - Er det ok? Selv i vores frigjorte tid er det altså stigmatiserende, hvis en kvinde er alt for "indbydende.". Fakta. Ditte Trolle har skrevet e-bogen 'Tænkepauser - Sex', hvor denne . det evolutionsmæssigt fornuftigt at skifte sexpartneren ud jævnligt.

Der er stor forskel på, hvor mange sexpartnere folk har igennem livet. Mens nogen 10 tegn på at du onanerer alt, alt for meget. Begge køn.

Jeg tør godt at stå frem og sige, at jeg har haft mange sexpartnere gennem tiden og nok også flere end gennemsnittet. Og når alt kommer til alt. Derfor har kvinder i god form bedre sex: Se hvorfor på tvtuc.com I alt deltog kvinder mellem 18 og 26 år i undersøgelsen, og kravet var. Der er stor forskel på, hvor mange sexpartnere folk har igennem livet. Mens nogen 10 tegn på at du onanerer alt, alt for meget.

Begge køn.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail