Bindevævsmassage lær tantra

Tantra massage og yoni massage er nærmest blevet lidt af et modefænomen - ikke mindst efter Lær alt om tantra massage og giv jeres sexliv. Vi vil gerne lære at give hinanden tantramassage. Publiceret januar kl. Massage. Foto: Goran Bogicevic/Scanpix Denmark. Massage. Dette vil foregå, som et intensivt heldags kursus. Hvor du bliver undervist i tantrafilosofi og praktiske øvelser og ikke mindst, at give og modtage tantramassage af. Lær at give hinanden en dybt sanselig, nydelsesfuld og kærlig massage Lær om Lær at give tantramassage til din elskede fyld jeres kærlighedsforhold med.

Uddannelse i tantramassage (8 dg) - Tantraværkstedet

Dette vil foregå, som et intensivt heldags kursus. Hvor du bliver undervist i tantrafilosofi og praktiske øvelser og ikke mindst, at give og modtage tantramassage af. Tantramassage for par, der vil lære at massere hinanden.

Tantramassage undervisning i Edens Have København. tvtuc.com A tantric yoni massage or female intimate massage is an ancient tantric practice in which the yoni or vagina is.

Tantramassage for par, der vil lære at massere hinanden. Tantramassage undervisning i Edens Have København. Lær at give hinanden en dybt sanselig, nydelsesfuld og kærlig massage Lær om Lær at give tantramassage til din elskede fyld jeres kærlighedsforhold med. Dette vil foregå, som et intensivt heldags kursus. Hvor du bliver undervist i tantrafilosofi og praktiske øvelser og ikke mindst, at give og modtage tantramassage af.

Vi vil gerne lære at give hinanden tantramassage. Publiceret januar kl. Massage. Foto: Goran Bogicevic/Scanpix Denmark. Massage. Tantra massage og yoni massage er nærmest blevet lidt af et modefænomen - ikke mindst efter Lær alt om tantra massage og giv jeres sexliv. Dette vil foregå, som et intensivt heldags kursus. Hvor du bliver undervist i tantrafilosofi og praktiske øvelser og ikke mindst, at give og modtage tantramassage af.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail