Hurtig sex sex

Guys. Nu har jeg altså fået nok. Det er nu et helt år siden jeg sidst har fået sex. Det er 5 måneder siden jeg bare har KYSSET med nogen. Og selv om det måske lyder gammeldags og victoriansk, så kan du med fordel vente med sex – til han faktisk har lært dig at kende, siger. LÆS OGSÅ: Morten tjener penge på at give kvinder sex og selskab en nemmere og hurtigere måde at finde et match, uden at de først er nødt. En ny app til hurtig og uforpligtende sex er ved at blive godkendt til salg i App Store og Google Play. App'en hedder Pure og ideen bag er.

Og selv om det måske lyder gammeldags og victoriansk, så kan du med fordel vente med sex – til han faktisk har lært dig at kende, siger. Se alle TV3's programmer og eksklusive serier gratis på Viafree.

Mere end timers underholdning i serier, shows, reality og reportage. En ny app til hurtig og uforpligtende sex er ved at blive godkendt til salg i App Store og Google Play.

App'en hedder Pure og ideen bag er.

Ny app finder den nærmeste mulighed for uforpligtende sex. Begrebet cougars handler ikke bare om nogle modne kvinder, der gerne vil have nem sex med unge mænd. LÆS OGSÅ: Morten tjener penge på at give kvinder sex og selskab en nemmere og hurtigere måde at finde et match, uden at de først er nødt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail