Massage mand til mand tantra undervisning

Tantra for par: Undervisning til dig som gerne vil lære at give din partner en fra kvinde til mand undervises der ikke i lingam- eller yonimassage (massage af. En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i En tantramassage hos NærVærd er for alle voksne mænd og kvinder, der ønsker at . Jeg underviser i par og singler i tantramassage, samt giver tantrisk. Lær at give tantramassage til din elskede fyld jeres kærlighedsforhold med endnu mere Vores forløb med undervisning i tantramassage fra mand til kvinde. Jeg møder en hel del der synes tantra lyder spændende, men som ikke rigtig ved hvordan de skal komme i gang og hvor skal man egentlig.

Mænd søges til tantriske eksperimenter - Tantraværkstedet

En tantra massage kan være helt fantastisk, hvis den er udført rigtigt og professionelt - men det kan også ende i et reelt overgreb, hvis ikke man. En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i En tantramassage hos NærVærd er for alle voksne mænd og kvinder, der ønsker at . Jeg underviser i par og singler i tantramassage, samt giver tantrisk.

Jeg møder en hel del der synes tantra lyder spændende, men som ikke rigtig ved hvordan de skal komme i gang og hvor skal man egentlig.

Tantramassage, tantrakurser og -retreats Giver du også tantramassage til mænd? Først som udøver og sidenhen som underviser i tantramassage. Men hvis  ‏1 dags kursus i tantrasex for par · ‏Uddannelse i tantramassage · ‏Tantrakurser · ‏Blog. En tantra massage kan være helt fantastisk, hvis den er udført rigtigt og professionelt - men det kan også ende i et reelt overgreb, hvis ikke man.

Vil du inspireres og lære at bringe tantra massage ind i dit Jeg underviser step for step i tantramassage fra kvinde-til-mand og omvendt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail