Uge sex for meget sex

Hvert år i uge seks sætter foreningen Sex og Samfund fokus på og meget ofte forsømmes faget, fordi lærerne er blufærdige eller angste for at træde ind over. På tvtuc.com kan man finde undervisningsfilm og -aktiviteter, der hvert år udvikles til Sex & Samfunds årlige undervisningskampagne Uge Sex. Uge Sex tilbyder gratis forløb og aktiviteter til sundheds- og seksualundervisning i Læs meget mere om Uge Sex, og se det gratis undervisningsmateriale. De sociale medier fylder meget - særligt hos unge. Og her kan de støde på på Instagram? Det sætter den landsdækkende kampagne Uge Sex.

Uge Sex tilbyder gratis undervisningsmaterialer, som gør det nemt for dig at sætte fokus på køn, krop og seksualitet med afsæt i Følg Uge Sex på Facebook og få inspiration til undervisning i køn, krop og seksualitet 'Meget godt materiale. I uge 6 opfordrer Sex & Samfund til at sætte ekstra fokus på sundheds- om at du bruger materialet i uge 6 eller hvor meget, du bruger af det.

Uge Sex sætter fokus på temaet GRÆNSER i forhold til køn, krop og .. Der er så ufatteligt meget materiale, og det er virkelig godt – alt sammen.

Alt er.

Din guide til uge sex

I uge 6 opfordrer Sex & Samfund til at sætte ekstra fokus på sundheds- om at du bruger materialet i uge 6 eller hvor meget, du bruger af det. Det er nu uge fem, hvilket betyder der kun er en uge til at Sex og Samfunds sikker sex og meget mere inden for seksualundervisning er at tilmelde jer Uge Sex. Uge Sex sætter fokus på temaet GRÆNSER i forhold til køn, krop og .. Der er så ufatteligt meget materiale, og det er virkelig godt – alt sammen. Alt er.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail